header

Assalamualaikum WBH

JOM SERTAI EJEN DROPSHIP KAMI

Produk-produk Dr. Eyes telah terbukti keberkesanannya dan ramai yang telah mendapat faedahnya. Anda berada di laman yang tepat sikianya  anda mengalami simptom / situasi berikut:-

  • Masalah kesihatan mata (katarak, rabun jauh dan dekat, gejala sakit mata) dan resdung.
  • Sedang mencari produk untuk kecerdasan minda dan kecergasan fizikal anak anda atau anda sendiri sedang belajar dan ingin mendapatkan lebih tuampuan.
  • Lesu, tidak cergas, sering mengalami sakit kepala  serta bermasalah kesihatan lelaki.

Kami ada penyelesaiannya melalui rangkaian produk-produk hebat kami. Anda boleh mencuba  dan mengalami keberksanannya.

produk1

Selain menggunakan untuk diri sendiri dan ahli keluarga tersayang, kini anda berpeluang menjana pendapatan bersama kami dengan menyertai kami sebagai Ejen Dropship. Anda bakal meraih 3 faedah iaitu:

  • Diri dan keluarga lebih sihat dengan kos yang lebih rendah dengan menjadi pengguna produk.
  • Menjana keuntungan dengan menjual kepada rakan-rakan, saudara mara dan kepada umum melaui Facebook, blog, jualan secara offline dan pelbagai cara lagi. Keuntungan boleh mencapai hingga 45%.
  • InsyaAllah anda akan diberi ganjaran – Pasangkan niat yang betul untuk membantu mereka yang sedang mengalami masalah berkaitan dan masih tercari-cari penyelesaian yang mujarab.

 

KONSEP URUSNIAGA DROPSHIP

Secara amnya, dropship bermaksud anda menjual produk orang lain. Anda mempromosi produk yang disertai melalui pelbagai cara seperti jualan langsung kepada rakan-rakan, melalui Facebook, blog, website dsb. Apabila ada permintaan (pembelian pelanggan) anda membayar pada harga ejen dan menjual pada harga tertentu (sama ada yg. ditetap/dicadangkan oleh pemilik produk/dropshipper atau anda diberi kebebasan menentukan harga jualan anda). Perbezaan harga adalah keuntungan anda. Ejen dropship yang jujur, aktif dan berbakat bakal mendapat volume jualan yang banyak, pendapatan yang dijana tentu besar.

 Untuk menjalankan urusniaga, anda cuma perlu mengikuti langkah-langkah berikut:-

KONSEP DROPSHIP

 

SYARAT-SYARAT MENJADI EJEN DROPSHIP

 1. Buat pembelian pertama bernilai RM70 ke atas ke atas sebarang produk dengan kadar diskaun pada Kolum 2 – 10 Unit (Rujuk Jadual Harga Ejen Dropship di bawah). Ini adalah menunjukkan komitmen anda sebagai penjual yang mengenali produk hebat kami. Produk boleh dicampur-campur.
 2. Untuk tujuan promosi bersama dan mempopularkan produk, sila like page DR.EYES – CERIA TANPA CERMIN MATA
 3. Lengkapkan dan submit borang Permohonan Ejen Dropship bersama pembelian pertama anda. Kami akan menghantar no. ID anda untuk memudahkan pengurusan rekod profail dan pembelian anda. Hadiah Misteri Bulanan akan diberikan kepada Ejen yang membeli paling banyak.

TABLE HARGA EJEN DROPSHIP

 Selain menikmati potongan harga yang menarik ini, para Ejen juga bakal diberikan:

  • bonusKeahlian Secret Group Dropship Dr. Eyes bagi tujuan menyampaikan maklumat dan bantuan untuk menjayakan misi dan visi ejen untuk berjaya serta  medan untuk bertukar maklumat,pandangan dan strategi.
  • Koleksi Ebook yang boleh bakal membantu meningkatkan kemahiran pemasaran seperti panduan Aplikasi FB, Twitter dan Affiliate.

 

 

MENDAFTAR EJEN DROPSHIP

 1. Buat pembelian sekurang-kurangnya RM70.00 (spt. syarat di atas).
 2. Pembayaran ke salah satu akaun di bawah. Sila SMS ke 0111-9979316 selepas membuat pembayaran.
 3. Lengkapkan BORANG EJEN DROPSHIP

akaun

Ingin mendaftar sebagai Ejen Dropship kami?

Sila klik bi bawah.

daftar

 

This article has 1 comment

 1. Pingback: Satu Nama Seribu Cerita | Jana Pendapatan Bersama DR. EYES

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge