BREAKING NEWS
Home » Business » Produk Ajaib Kaedah Perawatan Homeopathy Mutiarassyifa
homeopathy_works

Produk Ajaib Kaedah Perawatan Homeopathy Mutiarassyifa

Produk Ajaib Kaedah Perawatan Homeopathy Mutiarassyifa . Assalamualaikum. Akhir-akhir ini masalah kesihatan terutama penyakit-penyakit kronik 3 serangkai (kencing manis, darah tinggi dan komplikasi jantung) semakin berluasa menyerang anggota masyarakat kita. Hal ini mungkin berkaitan secara langsung dengan budaya pemakanan dan cara hidup masakini.

Sehubungan itu juga pelbagai produk kesihatan/ubatan telah dihasilkan. Bagaimana pun kali ini saya nak kongsikan mengenai produk Mutiarassyifa keluaran DR EYES melalui usaha gigih pakar homeopathy dan mata Dr. Salleh Ismail dengan bantuan Pn. Matiati Md Isa seorang konsultan pemakanan.

 

RANGKAIAN PRODUK

Sehingga kini Mutiara Assyifa mempunyai 4 produk hebat iaitu:

Mutiarassyifa_AMS

Air Mutiara Assyifa (AMS)

Fungsi:

  • Air ini beralkali tinggi dan dapat membantu penyingkiran toksin (juga penyingkiran penyakit). Asid dalam badan juga akan diseimbangkan. 
  • Insha Allah, air ini mampu mengesan (scan) kesihatan organ dalam badan anda melalui rasanya. Ini membantu kaedah perawatan serta menambah keyakinan pesakit. Kalau rasa payau dan manis, maka organ dalam badan sihat. (Lihat carta di bawah)
  • Selain fungsi pengubatan moden + homeopathy, air ini disertakan dengan doa-doa Syifa’ dan bacaan Yaasin membuatkan ia berfungsi dengan baik sebagai bahan rawatan alternatif.

 

Mutiarassyia _GMS

Garam Mutiara (GMS)

Gabungan kaedah perubatan homeopathy dan disertakan dengan doa. Selain Zink, Magnesium dan Kalsium ia mengandungi kandungan Mineral yang tinggi (garam laut semulajadi) serta tiram antara kandungan utama. Antara fungsi bahan-bahan tersebut ialah :-

  • Zink – Stamina zahir dan batin lelaki juga perempuan
  • Magnesium – Pemangkin penyerapan Kalsium, penting untuk kesihatan jantung
  • Kalsium – Menguatkan tulang, sendi, melembutkan saraf serta menenangkan minda

Manakala GMS adalah bermanfaat dalam merawat penyakit kronik dan kanser, sebagai minuman seharian hanya campurkan 1 sudu teh dibancuh dalam 250 ml air 2 kali sehari, menarik keinginan semulajadi keinginan suami isteri tanpa ubatan yang tidak sepatutnya, sakit pinggang mudah diatasi,mujarab untuk sakit buah pinggang, kencing manis, resdung dan migrain, menambah stamina dalam aktiviti seharian, kebaikan untuk jantung yang sihat, menguatkan tulang dan sendi, melembutkan saraf, menenangkan minda dan berbagai lagi.

 

Mutiarassyifa_PMS

Penyegar Muka Mutiara (PMS)

Penyegar Muka Mutiara (PMS) adalah produk istimewa berasaskan air mutiara + 8 ekstrak homeopati. Ia diformulasi untuk merawat masalah berkaitan mata (menggantikan Dr Eyes Drop). Bagaimana pun fungsinya dipertingkatkankan sesuai penjenamaan barunya. Antara fungsi utama PMS ialah merawat mata seperti Mencegah/merawat Rabun Jauh & Dekat (Bebas Cermin Mata), Retinopati, Conjuntivitis, Katarak. Juga seribu satu kegunaan lain seperti merawat resdung, Awet Muda @ Seri Wajah, telinga, sakit gigi, gastrik, gigitan binatang bisa, keselamatan makanan dan banyak lagi.

 

Mutiarassyifa-Iris

Iris Cream

Krim perawatan berasaskan homeopathy bagi mengatasi pelbagai masalah kulit seperti jerawat, jeragat, kudis, ekzema, campak, panau, kurap, kaki dimakan air dan pelbagai lagi.

 

TERBAIK … JANA INCOME DENGAN MUTIARASSYIFA

Pada zaman kegawatan ekonomi kini kita seharusnya mengambil sikap pro-aktif mengintai-intai dan meraih peluang menambah pendapatan. Mutiarassyifa menyediakan plan yang cukup mudah tetapi hebat bagi para pengguna,  Yang pertama ialah Keahlian Seumur Hidup dengan yuran pendaftaran serendah RM30 sahaja, ahli-ahli akan layak membeli produk dengan diskaun +/- 25%. Pembelian boleh dibuat daripada HQ atau mana-mana stokis di Malaysia secara ofline juga online.

Yang ke-2 adalah ahli-ahli akan menikmati 2 jenis imbuhan yang dibayar ke E~Wallet ahli. Ianya boleh diurus dan dipantau melalui website Mutiarassyifa. Part ni yang hebat sehingga ramai yang berjaya memperolehi pendapatan pasif 4 dan 5 angka sebulan, tanpa perlu maintain atau buat belian ulangan.

A. BONUS PENAJAAN (RM5/AHLI SEHINGGA LEVEL 5)

BONUS_TAJAAN_MUTIARASSYIFA. .

B. BONUS BELIAN ULANGAN PERIBADI & RANGKAIAN (SEHINGGA LEVEL 5)

BONUS_BELIAN_MUTIARASSYIFA

Akhir kata, dalam usaha murni kita mendapatkan taraf kesihatan yang baik, perlu sekali kita mengubah minda dengan memberi keutamaan kepada produk-produk Islam/Tempatan, apa lagi ianya telah terbukti mujarab, selamat dan halal. Penggunaan dengan menjadi ahli Mutiarassyifa akan membuat anda sekurang-kurangnya jadi pengguna ZERO COST. Bagi yang berminat menjadi ahli Mutiarassyifa sila lihat maklumat lanjut daripada penaja di bawah.

LIHAT MAKLUMAT MUTIARASSYIFA

2 comments

  1. Alhamdullilah ramai orng kita pandai berniaga…semoga berjaya tuan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

CommentLuv badge

x

Check Also

MESTI BACA - Adalah Anda Membazir Untuk Kereta Anda

Cara Terbaik Jimatkan Kos Senggaraan Kereta Anda!!

Cara Terbaik Jimatkan Kos Senggaraan Kereta Anda!! Akhir-akhir ini memiliki kenderaan berenjin sama ada kereta, ...

error: Content is protected !!
%d bloggers like this: